Just nu söker vi en

Gruppchef för ett gäng glada fönsterputsare.

Serviceinriktad, erfaren och driftig gruppchef sökes till vår grupp av fönsterputsare på Adlersons Fönsterputs & Städ AB. 

Vi söker dig som vill jobba tillsammans med och leda vår grupp av fönsterputsare.

Du får jobba i en flexibel och serviceinriktad miljö där du tillsammans med dina medarbetare har möjlighet att utveckla fönsterputsningen i företaget.
Du kommer att vara en av 4 gruppchefer i företaget. Förutom att ansvara för och leda ditt team, bestående av ett antal fönsterputsare, kommer du även att besöka nya kunder, boka in och schemalägga arbetena. I ditt arbete ingår också att tillsammans med de övriga i gruppen vårda och ta hand om våra befintliga kunder som finns både inom privat och offentlig sektor. Adlersons Fönsterputs & Städ är ett familjeägt företag och har bedrivit sin verksamhet i 60 år. Idag är vi ca 80 anställda. Företaget startade som ett rent fönsterputsföretag så den delen i företaget ligger oss extra varmt om hjärtat. Efterhand har företaget utvecklats och idag har vi förutom fönsterputs även ett stort antal städuppdrag också de inom offentlig och privat miljö. Tanken är att vi i framtiden ska utöka vår verksamhet för att stå på flera ben. Vi vill att du som person ska vara glad och social, ha en genuin önskan om att stötta och vara en förebild för din grupp. Du har minst 3 års ledarerfarenhet från liknande arbete. Att du kan utföra ditt arbete självständigt och strukturerat är också en viktig egenskap, samt att du har kunskap i svenska språket i både tal och skrift. 

Ett krav för tjänsten är att du har körkort. 

Du är hjärtligt välkommen att ställa frågor och skicka din ansökan till Elisabeth Adlersson och Marcus Bruzelius på mailadress info@adlersons.se

Sök tjänsten

KOLLA PRIS