Stad1

Hemstädning

Stressa mindre och få tid över till annat. Våra städproffs ser till så att du får hemmet städat regelbundet!
skviss

Fönsterputs

Alla blir gladare av rena fönster. Anlita våra professionella fönsterputsare så blir världen utanför mindre grå och suddig!
Stad3

Kontorsstädning

Öka motivationen och trivseln på arbetsplatsen genom att anlita vår skickliga personal för kontorsstädning!
Stad4

Flyttstädning

Vi utför flyttstädning i hela Stockholmsregionen. Fokusera på din nya lya så städar vi upp i den gamla!

Om Adlersons

Adlersons utför lokalvård, städning och fönsterputsning och övriga städtjänster inom Stockholm med omnejd för både den offentliga och den privata sektorn. Vi erbjuder miljöanpassade tjänster med kompetent personal, hög servicegrad och kvalitet.

Personal

Adlersons i Stockholm har cirka 100 medarbetare. Förutom vanlig städning och städtjänster så är flera av oss specialiserade och ceritfierade för olika typer av särskilda uppdrag, som till exempel fönsterpusning på hög höjd. Vi arbetar kontinuerligt med systematiskt arbetsmiljöarbete och med kompetensutveckling.

 • Vi ska undersöka, genomföra och följa upp verksamheten så att ohälsa och olycksfall förebyggs och en tillfredsställande arbetsmiljö uppnås.
 • Vi har en fastställd arbetsmiljöpolicy
 • Vi har en plan/rutin för att hjälpa/bistå vid långtidssjukdom, tillbud, kriser, olyckor. Med rehabiliteringsplan och arbetsanpassning
 • Vi rapporterar skador och olyckstillbud med omedelbara åtgärder
 • Vi gör riskbedömningar med handlingsplaner av alla städobjekt
 • Vi utbildar och ger info om belastningsergonomi och kemiska hälsorisker. Framförallt i förebyggande syfte
 • Vi har skyddsombud och en kommitté och gör löpande skyddsronder med checklistor


Kompetensutveckling

Kompetensutveckling sker kontinuerligt. Vi upprättar utbildningsplaner löpande, både för extern- och internutbildning. Vi har ett nära samarbete med våra leverantörer gällande nya metoder, system och senaste teknik, och alla nyanställda genomgår en dags introduktionsutbildning.

Alla anställda genomgår vårt utbildningsprogram för lokalvårdare, som är upplagt enligt lokalvårdscertifieringen SRY. Programmet innehåller sex delmoment: kundservice, kundvård, städmetoder, städteknik, arbetsmiljö och kunskap om ISO-system

Kontakta oss

Adlersons erbjuder tjänster i Stockholm och Storstockholm.
Kontakta oss för mer information!
Tel 08-18 99 33
Fax 08-19 91 27
info@adlersons.se

Ordermottagning kl 08.00-16.00 måndag-fredag

Besöksadress
Jakobsdalsvägen 9, Örnsberg

Ställ en fråga

  Vi söker dig som vill jobba hos oss

  Är du intresserad av ett varierat, socialt och viktigt arbete? Vi på Adlersons letar efter Dig som vill vara en del av vår personalstyrka. Vi ser gärna att du är positiv, har lätt att samarbeta och har du körkort är det ett stort plus. Vi erbjuder arbete runt om i Storstockholm, heltid, deltid eller som ett extra jobb. Låter det spännande? Hör av dig!

  Skicka ditt cv: info@adlersons.se
  KOLLA PRIS