Stad1

Hemstädning

Stressa mindre och få tid över till annat. Våra städproffs ser till så att du får hemmet städat regelbundet!
skviss

Fönsterputs

Alla blir gladare av rena fönster. Anlita våra professionella fönsterputsare så blir världen utanför mindre grå och suddig!
Stad3

Kontorsstädning

Öka motivationen och trivseln på arbetsplatsen genom att anlita vår skickliga personal för kontorsstädning!
Stad4

Flyttstädning

Vi utför flyttstädning i hela Stockholmsregionen. Fokusera på din nya lya så städar vi upp i den gamla!

Vi hjälper er med Virus-sanering

Det har aldrig förut varit lika viktigt att skydda sig mot virus som det är idag. Gemene man kan skydda sig från att bli smittad och smitta andra genom att hålla god handhygien. Det är också oerhört viktigt att också sanera olika ytor från viruset. Det kan handla om såväl golv, väggar och tak som möbler, redskap och maskiner.

Så fungerar det

Adlersons erbjuder smidig och effektiv virus-sanering till alla som önskar få vår hjälp. Utrustningen vi använder applicerar desinficeringsmedel på den yta som man vill rengöra, och på så vis gör man det svårare för virus att spridas vidare. Detta är en metod som är både betydligt säkrare och många gånger mer effektiv än att sprita lokalen för hand. Eftersom desinficeringsmedlet är som vattenånga kan den komma åt överallt. Även i skrymslen där du annars hade haft svårt att komma åt för att torka. Utrustningen för virus-sanering fungerar dessutom otroligt effektivt i tre steg: 1) Vi fyller maskinen med det medel vi vill använda i det specifika fallet. 2) Vi väljer storlek på munstycket, beroende på vilken yta desinficeringsmedlet ska appliceras på. 3) Vi sprutar ut medlet och håller ett avstånd på ungefär 30 cm.

Vi erbjuder oss att sanera hela anläggningar medan ni har stängt. Det kan exempelvis handla om affärer, gymanläggningar, sjukhus eller diverse andra vårdinrättningar. Återigen, kom ihåg: Virus-sanering är idag viktigare än någonsin. Detta gäller särskilt på ställen där människor regelbundet rör sig och/eller där sjuka eller gamla människor befinner sig.

Boka Adlersons för virus-sanering!

Det är inte bara vår utrustning för virus-saneringen som är effektiv. Även vår service är, som vanligt, anpassad för att göra proceduren lätt för dig som kund. För att ta del av våra saneringstjänster gör vi följande:

Vi kontaktar dig för att bestämma tid för ett första möte. Mötet är givetvis kostnadsfritt. Vi demonstrerar hur vår produkt fungerar och berättar mer om dess funktioner. Här får du som kund gärna berätta mer om vad du har för förväntningar och förutsättningar för din lokal. Du får en kostnadsfri offert på vad arbetet skulle kosta och när det skulle kunna påbörjas.

Låter det bra? Kontakta Adlersons på telefonnummer 08-18 99 33 redan idag!

Räkna på städ och boka

Passa på att göra nått kul när vi gör fint hemma hos dig. Boka städning direkt

Kontakta oss

Adlersons erbjuder tjänster i Stockholm och Storstockholm.
Kontakta oss för mer information!
Tel 08-18 99 33
Fax 08-19 91 27
info@adlersons.se

Ordermottagning kl 08.00-16.00 måndag-fredag

Besöksadress
Jakobsdalsvägen 9, Örnsberg

Ställ en fråga

  Vi söker dig som vill jobba hos oss

  Är du intresserad av ett varierat, socialt och viktigt arbete? Vi på Adlersons letar efter Dig som vill vara en del av vår personalstyrka. Vi ser gärna att du är positiv, har lätt att samarbeta och har du körkort är det ett stort plus. Vi erbjuder arbete runt om i Storstockholm, heltid, deltid eller som ett extra jobb. Låter det spännande? Hör av dig!

  Skicka ditt cv: info@adlersons.se

  Tjänster för företag

  I Stockholm finns en väldigt stor andel av alla svenska företag. Små och stora organisationer huserar i de många lokalerna som finns runt om i staden. Oavsett bransch, storlek eller omsättning så har alla dessa företag åtminstone en sak gemensamt – Alla vill ha det städat och fint på arbetsplatsen. Och det fixar vi på Adlersons. Vi har massvis med företagskunder som vi, vecka ut och vecka in årligen, besöker för att skapa en trivsam och ren arbetsmiljö. Vi utför bland annat regelbunden kontorsstädning, till vilken företaget själv kan bestämma frekvens och omfattning. Förutom städning av kontor utför vår proffsiga personal också trappstädningar i Stockholms många trapphus.

  Kontorsstädning

  Att alla kontorsarbetande människor vill arbeta på en arbetsplats som är välstädad kommer säkerligen inte som någon chock för någon. Att forskning pekar på att detta är en extremt viktig faktor för huruvida människor trivs i sin arbetsmiljö eller ej är det däremot färre som känner till. Det är helt enkelt svårt att motivera sig och fokusera på arbetet i en smutsig miljö. Ett välstädat kontor ökar effektiviteten och lönsamheten markant på arbetsplatser runt om i Sverige. Det finns helt enkelt mycket att vinna på att ha professionell städning av kontor. Och det är där vi på Adlersons kommer in i bilden!

  Adlersons erbjuder tjänster inom kontorsstädning för företag och organisationer i hela Storstockholm. Vi har lång erfarenhet och besitter stor kunskap inom den här typen av service. Alla företagskunder som är intresserade av att anlita oss för städning av kontor får en skräddarsydd lösning som är anpassad för det specifika syftet. Oavsett om företaget i fråga önskar få kontorsstädning mer sällan, eller om de vill ha ett rullande schema där städningen sker regelbundet efter schema - Inga problem! Våra professionella lokalvårdare står till förfogande alla dagar i veckan på önskad tid. Vi erbjuder dessutom ett antal tilläggstjänster. Kanske önskas blommor till receptionen, fruktkorg till personalrummet eller nya entrémattor? Kontakta Adlersons redan idag, och berätta vad just ni behöver för typ av kontorsstädning. Vi ordnar resten!

  Trappstädning

  Trapphusen är många bostadshus mest ansatta utrymme. Människor trampar in och ut ur dem, med eller utan hundar, året runt med skorna täckta av snö, grus, damm och annan smuts. Det är viktigt att, som bostadsrättsförening, då och då se till att ytan hålls ren och fräsch. Det ökar trivseln hos de boende i huset, men kan också öka fastighetens värde att utomstående möts av en välvårdad miljö. Vi på Adlersons utför av trappstädning i Stockholmsområdet, och det har vi gjort länge. Alla våra trapphusjobb bestäms utifrån den specifika kundens behov. Vid ett kostnadsfritt första möte går vi igenom hur ofta våra tjänster behövs och vilken omfattning de ska ha. Alla trapphus har trots allt sin unika karaktär.

  Kontorsstädning

  Många människor tillbringar merparten av sin vakna tid åt att befinna sig på ett kontor. Alla som någonsin har erfarit denna typen av arbete vet hur viktigt det är att kontorsmiljön är städad och fräsch. Få saker kan dra ner motivationen och försämra prestationen hos personalen, som en ofräsch miljö kan. Vi erbjuder företag möjligheten att få den bästa kontorsstädningen i Storstockholm. Hur ofta företagen vill ta del av tjänsten är helt upp de själva. I denna tjänst finns också möjligheten till tillval, såsom leverans av blommor och fruktkorgar och byte av interiör-detaljer.
  KOLLA PRIS