Flyttstädning

Att flytta är ett stort arbete som man helst vill slippa. Vi utför flyttstädning i hela Stockholm.
 

Räkna på din städning

Funderar du på att anlita Adlersons för någon av våra tjänster? Då är du säkerligen nyfiken på vad tjänsten skulle kosta. Här kan enkelt fylla i dina uppgifter för att få en omedelbar uppskattning av kostnaden för din städtjänst.

Hur har vi räknat?

ca priser vid hemstädning av 14:e dag. 

Pris på lägenheter vid 2-sidig fönsterputs. 

Pris beräknat för lägenheter inkl fönsterputs på helgfria dagar.

Fyll i dina uppgifter och boka städning idag!

Ta reda på vad våra städtjänster skulle kosta just dig.

Antal kvadratmeter
50 kvm
200 kvm

Med RUT-avdrag
Pris från
0kr / tillfälle

Vi hjälper er med Flyttstädning

Många människor skulle skriva under på att det är roligt att flytta till en ny bostad. Det andas förändring och man får chans att inreda sitt hem på det sätt man vill från grunden. Sedan kräver förstås flytten att man städar den gamla bostaden på mer grundligt sätt än man någonsin gjort förr. Detta är ofta en av de mindre uppskattade episoderna av en flytt, med all rätt. Man vill rikta blicken mot det nya, inte mot det gamla. Som tur är finns det proffs som gärna tar hand om den här sysslan åt människor som hellre koncentrerar sig på sin nya lya.

Varje år hjälper vi på Adlersons mängder med människor att flytta ut ur sina gamla bostäder. Vi har utfört tjänster inom flyttstädning för stockholmare i många år, och har därför lång erfarenhet och bred kunskap om vad som ska göras. Alla våra arbeten utförs med hjälp av checklistor så att alla efterfrågade moment finns med. Vi arbetar alltid i nära samarbete med våra kunder och låter därför alla som anlitat oss att själva besiktiga arbetet så att allt är till belåtenhet.

Är det dags att flyttstäda? Det fixar vi! Kontakta oss för information om pris och omfattning på arbetet redan idag.

Flyttstädning

Flyttstädning Många bär på ångest inför flyttstädningen, men visste du att RUT-avdraget även gäller flyttstädning? Adlersons hjälper er gärna med flyttstädningen när det är dags för er att flytta vidare. Vi är stor erfarenhet av denna typ av städning och vi utgår ifrån checklistor vilket gör att vi inte missar några moment. Givetvis får ni vara med och besiktiga lägenheten efter städningen och godkänna att allt är regelrätt gjort. Priset varierar beroende på hur stor lägenhet det är som ska städas, samt hur mycket städning som behövs. Enklast är att kontakta oss så kan vi berätta mer!

Kontaktuppgifter

Ordermottagning kl 08.00 – 16.00 måndag-fredag.