Stad1

Hemstädning

Stressa mindre och få tid över till annat. Våra städproffs ser till så att du får hemmet städat regelbundet!
skviss

Fönsterputs

Alla blir gladare av rena fönster. Anlita våra professionella fönsterputsare så blir världen utanför mindre grå och suddig!
Stad3

Kontorsstädning

Öka motivationen och trivseln på arbetsplatsen genom att anlita vår skickliga personal för kontorsstädning!
Stad4

Flyttstädning

Vi utför flyttstädning i hela Stockholmsregionen. Fokusera på din nya lya så städar vi upp i den gamla!

Vi hjälper er med Flyttstädning

Att flytta är ett stort arbete som man helst vill slippa. Vi utför flyttstädning i hela Stockholm.

Flyttstädning

Många människor skulle skriva under på att det är roligt att flytta till en ny bostad. Det andas förändring och man får chans att inreda sitt hem på det sätt man vill från grunden. Sedan kräver förstås flytten att man städar den gamla bostaden på mer grundligt sätt än man någonsin gjort förr. Detta är ofta en av de mindre uppskattade episoderna av en flytt, med all rätt. Man vill rikta blicken mot det nya, inte mot det gamla. Som tur är finns det proffs som gärna tar hand om den här sysslan åt människor som hellre koncentrerar sig på sin nya lya.

arje år hjälper vi på Adlersons mängder med människor att flytta ut ur sina gamla bostäder. Vi har utfört tjänster inom flyttstädning för stockholmare i många år, och har därför lång erfarenhet och bred kunskap om vad som ska göras. Alla våra arbeten utförs med hjälp av checklistor så att alla efterfrågade moment finns med. Vi arbetar alltid i nära samarbete med våra kunder och låter därför alla som anlitat oss att själva besiktiga arbetet så att allt är till belåtenhet.

Är det dags att flyttstäda? Det fixar vi! Kontakta oss för information om pris och omfattning på arbetet redan idag.

Räkna på städ och boka

Passa på att göra nått kul när vi gör fint hemma hos dig. Boka städning direkt

Kontakta oss

Adlersons erbjuder tjänster i Stockholm och Storstockholm.
Kontakta oss för mer information!
Tel 08-18 99 33
Fax 08-19 91 27
info@adlersons.se

Ordermottagning kl 08.00-16.00 måndag-fredag

Besöksadress
Jakobsdalsvägen 9, Örnsberg

Ställ en fråga

  Vi söker dig som vill jobba hos oss

  Är du intresserad av ett varierat, socialt och viktigt arbete? Vi på Adlersons letar efter Dig som vill vara en del av vår personalstyrka. Vi ser gärna att du är positiv, har lätt att samarbeta och har du körkort är det ett stort plus. Vi erbjuder arbete runt om i Storstockholm, heltid, deltid eller som ett extra jobb. Låter det spännande? Hör av dig!

  Skicka ditt cv: info@adlersons.se

  Flyttstädning

  Många bär på ångest inför flyttstädningen, men visste du att RUT-avdraget även gäller flyttstädning? Adlersons hjälper er gärna med flyttstädningen när det är dags för er att flytta vidare. Vi är stor erfarenhet av denna typ av städning och vi utgår ifrån checklistor vilket gör att vi inte missar några moment. Givetvis får ni vara med och besiktiga lägenheten efter städningen och godkänna att allt är regelrätt gjort. Priset varierar beroende på hur stor lägenhet det är som ska städas, samt hur mycket städning som behövs. Enklast är att kontakta oss så kan vi berätta mer!
  KOLLA PRIS