Stad1

Hemstädning

Stressa mindre och få tid över till annat. Våra städproffs ser till så att du får hemmet städat regelbundet!
skviss

Fönsterputs

Alla blir gladare av rena fönster. Anlita våra professionella fönsterputsare så blir världen utanför mindre grå och suddig!
Stad3

Kontorsstädning

Öka motivationen och trivseln på arbetsplatsen genom att anlita vår skickliga personal för kontorsstädning!
Stad4

Flyttstädning

Vi utför flyttstädning i hela Stockholmsregionen. Fokusera på din nya lya så städar vi upp i den gamla!

Vi hjälper er med garagestädning

Vi utför garagestädning åt företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i hela Stockholm.

Garaget är ansiktet utåt för mängder av olika faciliteter.

Den här delen av byggnaden är nämligen ofta det första man, som besökare, möts av. Det kan handla om köpcentrum, kontorskomplex, lägenhetsfastigheter och arenor av olika slag. Tyvärr är det många av dessa som ses över och får en ordentlig garagestädning alldeles för sällan. Med garagestädning utförd av marknadens främsta städproffs behöver inte det första intrycket av parkeringshuset vara negativt. Proffsen hittar du hos oss på Adlersons!

Det finns ingen universalutformning som alla garage i Sverige följer. Därför finns det inte bara ett sätt för oss att sköta garagestädning. Beroende på om garaget i fråga är stort eller litet, om det är uppvärmt eller kallt och om det innehåller papperskorgar eller ej. Vi anpassar garagestädningen så att den passar efter det specifika garagets behov. Som kund hos Adlersons kan man alltid räkna med att vi utför jobbet på bästa möjliga sätt. Vi kan garantera att vi alltid använder den allra bästa tekniken när vi utför garagestädning. Detta gäller både maskiner och städredskap som behövs för hårt ansatta ytor, som exempelvis golvet i garaget. Det gäller också personalen som utför garagestädningen. Vi ser alltid till att vår personal har den kunskap som behövs för de tjänster vi erbjuder. Utbildning och fortbildning inom garagestädning är därför en självklarhet inom vår organisation.

Det finns mycket att vinna på att anlita proffs för regelbunden och högkvalitativ garagestädning. Inte minst på grund av att det reducerar risken för att kostsamma problem uppstår. Utan städning kan brunnarna i garaget lätt täppas igen, och det kan bli dyrt för ägaren att laga skadorna som då kan uppstå. Förutom denna aspekt är förstås en viktig fördel med garagestädning att utrymmet helt enkelt blir mycket trevligare att vistas där. En egenskap som förstås genererar fler besökare!

Kontakta oss på Adlersons för att veta mer om våra tjänster!

Räkna på städ och boka

Passa på att göra nått kul när vi gör fint hemma hos dig. Boka städning direkt

Kontakta oss

Adlersons erbjuder tjänster i Stockholm och Storstockholm.
Kontakta oss för mer information!
Tel 08-18 99 33
Fax 08-19 91 27
info@adlersons.se

Ordermottagning kl 08.00-16.00 måndag-fredag

Besöksadress
Jakobsdalsvägen 9, Örnsberg

Ställ en fråga

  Vi söker dig som vill jobba hos oss

  Är du intresserad av ett varierat, socialt och viktigt arbete? Vi på Adlersons letar efter Dig som vill vara en del av vår personalstyrka. Vi ser gärna att du är positiv, har lätt att samarbeta och har du körkort är det ett stort plus. Vi erbjuder arbete runt om i Storstockholm, heltid, deltid eller som ett extra jobb. Låter det spännande? Hör av dig!

  Skicka ditt cv: info@adlersons.se

  Tjänster för företag

  I Stockholm finns en väldigt stor andel av alla svenska företag. Små och stora organisationer huserar i de många lokalerna som finns runt om i staden. Oavsett bransch, storlek eller omsättning så har alla dessa företag åtminstone en sak gemensamt – Alla vill ha det städat och fint på arbetsplatsen. Och det fixar vi på Adlersons. Vi har massvis med företagskunder som vi, vecka ut och vecka in årligen, besöker för att skapa en trivsam och ren arbetsmiljö. Vi utför bland annat regelbunden kontorsstädning, till vilken företaget själv kan bestämma frekvens och omfattning. Förutom städning av kontor utför vår proffsiga personal också trappstädningar i Stockholms många trapphus.

  Trappstädning i Stockholm

  Stockholm kryllar av trapphus, och trapphusen kryllar av människor. Varje dag, året om, springer vi in och ut ur fastigheter vars trappor leder till bostäder, kontor eller andra lokaler. På vintern drar vi med oss grusblandad snö och slask in på golven. Under de varmare månaderna byts detta mot pollen, damm och all annan smuts man kan tänka sig.

  Detta är en inomhusmiljö som alla tvingas möta varje dag de kommer hem eller till sig arbete. Det är viktigt för människors välbefinnande att man tar hand om dessa ytor, och det gör man förstås med professionell trappstädning från Adlersons. Vi är fullt medvetna om att Stockholms trapphus ser olika ut. Därför är det viktigt att anpassa både städningen och prissättningen utefter varje enskild uppdrag. Vi värderar personliga möten med våra kunder, och träffas vid byggnaden innan arbetet påbörjas. Tillsammans med kunden utvecklar vi sedan en plan för vilken typ av städning man behöver, och hur ofta den ska ske. Vinterns nämnda snö, slask och grus gör ofta att städning i trappor krävs mer frekvent då än under sommarhalvåret.

  Trapphuset är det första intryck du möts av i en fastighet. Anlita oss på Adlersons för trappstädning så ser det blir ett gott intryck för alla!

  Trappstädning

  Trapphusen är många bostadshus mest ansatta utrymme. Människor trampar in och ut ur dem, med eller utan hundar, året runt med skorna täckta av snö, grus, damm och annan smuts. Det är viktigt att, som bostadsrättsförening, då och då se till att ytan hålls ren och fräsch. Det ökar trivseln hos de boende i huset, men kan också öka fastighetens värde att utomstående möts av en välvårdad miljö. Vi på Adlersons utför av trappstädning i Stockholmsområdet, och det har vi gjort länge. Alla våra trapphusjobb bestäms utifrån den specifika kundens behov. Vid ett kostnadsfritt första möte går vi igenom hur ofta våra tjänster behövs och vilken omfattning de ska ha. Alla trapphus har trots allt sin unika karaktär.

  Kontorsstädning

  Många människor tillbringar merparten av sin vakna tid åt att befinna sig på ett kontor. Alla som någonsin har erfarit denna typen av arbete vet hur viktigt det är att kontorsmiljön är städad och fräsch. Få saker kan dra ner motivationen och försämra prestationen hos personalen, som en ofräsch miljö kan. Vi erbjuder företag möjligheten att få den bästa kontorsstädningen i Storstockholm. Hur ofta företagen vill ta del av tjänsten är helt upp de själva. I denna tjänst finns också möjligheten till tillval, såsom leverans av blommor och fruktkorgar och byte av interiör-detaljer.
  KOLLA PRIS