Garagestädning

Vi utför garagestädning åt företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i hela Stockholm.

Vi hjälper er med garagestädning Garaget är ansiktet utåt för mängder av olika faciliteter.

Den här delen av byggnaden är nämligen ofta det första man, som besökare, möts av. Det kan handla om köpcentrum, kontorskomplex, lägenhetsfastigheter och arenor av olika slag. Tyvärr är det många av dessa som ses över och får en ordentlig garagestädning alldeles för sällan. Med garagestädning utförd av marknadens främsta städproffs behöver inte det första intrycket av parkeringshuset vara negativt. Proffsen hittar du hos oss på Adlersons!

Det finns ingen universalutformning som alla garage i Sverige följer. Därför finns det inte bara ett sätt för oss att sköta garagestädning. Beroende på om garaget i fråga är stort eller litet, om det är uppvärmt eller kallt och om det innehåller papperskorgar eller ej. Vi anpassar garagestädningen så att den passar efter det specifika garagets behov. Som kund hos Adlersons kan man alltid räkna med att vi utför jobbet på bästa möjliga sätt. Vi kan garantera att vi alltid använder den allra bästa tekniken när vi utför garagestädning. Detta gäller både maskiner och städredskap som behövs för hårt ansatta ytor, som exempelvis golvet i garaget. Det gäller också personalen som utför garagestädningen. Vi ser alltid till att vår personal har den kunskap som behövs för de tjänster vi erbjuder. Utbildning och fortbildning inom garagestädning är därför en självklarhet inom vår organisation.

Det finns mycket att vinna på att anlita proffs för regelbunden och högkvalitativ garagestädning. Inte minst på grund av att det reducerar risken för att kostsamma problem uppstår. Utan städning kan brunnarna i garaget lätt täppas igen, och det kan bli dyrt för ägaren att laga skadorna som då kan uppstå. Förutom denna aspekt är förstås en viktig fördel med garagestädning att utrymmet helt enkelt blir mycket trevligare att vistas där. En egenskap som förstås genererar fler besökare!

Kontakta oss på Adlersons för att veta mer om våra tjänster!

Tjänster för företag

I Stockholm finns en väldigt stor andel av alla svenska företag. Små och stora organisationer huserar i de många lokalerna som finns runt om i staden. Oavsett bransch, storlek eller omsättning så har alla dessa företag åtminstone en sak gemensamt – Alla vill ha det städat och fint på arbetsplatsen. Och det fixar vi på Adlersons. Vi har massvis med företagskunder som vi, vecka ut och vecka in årligen, besöker för att skapa en trivsam och ren arbetsmiljö. Vi utför bland annat regelbunden kontorsstädning, till vilken företaget själv kan bestämma frekvens och omfattning. Förutom städning av kontor utför vår proffsiga personal också trappstädningar i Stockholms många trapphus.

Kontaktuppgifter

Ordermottagning kl 08.00 – 16.00 måndag-fredag.