Om Adlersons

På Adlersons förser vi huvudstadsborna med högkvalitativ städning inom en rad olika områden. Detta har vi gjort i över 60 års tid, och vi planerar att fortsätta med det en lång tid framöver. Vi utför tjänster inom bland annat hemstädning, fönsterputs, flyttstädning och kontorsstädning, och vi har både företag, organisationer och privatpersoner som våra kunder. Allt jobb som vi utför görs alltid med noggrannhet och hög professionalitet. Vi utbildar all personal på respektive område så att vi kan ge alla våra kunder, stora som små, bästa möjliga resultat.

Säkerhet och sekretess

Våra kännetecken

Personal

Adlersons i Stockholm har cirka 100 medarbetare. Förutom vanlig städning och städtjänster så är flera av oss specialiserade och certifierade för olika typer av särskilda uppdrag, som till exempel fönsterputsning på hög höjd. Vi arbetar kontinuerligt med systematiskt arbetsmiljöarbete och med kompetensutveckling.

Kompetensutveckling

Kompetensutveckling sker kontinuerligt. Vi upprättar utbildningsplaner löpande, både för extern- och internutbildning. Vi har ett nära samarbete med våra leverantörer gällande nya metoder, system och senaste teknik, och alla nyanställda genomgår en dags introduktionsutbildning. Alla anställda genomgår vårt utbildningsprogram för lokalvårdare, som är upplagt enligt lokalvårdscertifieringen SRY. Programmet innehåller sex delmoment: kundservice, kundvård, städmetoder, städteknik, arbetsmiljö och kunskap om ISO-system

Våra medarbetare

Elisabeth Adlersson

VD

Emelie Adlersson Bruzelius

Affärsutvecklare

Marcus Bruzelius

Sälj/Avtal/Extra tjänster

Carina Jenmert

Sälj/Avtal

Therese Holfve

Driftledare

Mariola Katarina Kosinska

Gruppledare lokalvård

Bartek Jurczyk

Lager och- transportansvarig

Georgios Karavelakis

Gruppledare lokalvård

Cecilia Holfve

Kundtjänst