Vanliga frågor

Vi får ofta in frågor angående städningar och RUT-avdraget. Nedan har vi samlat de mest populära frågorna som ni kunder önskar svar på. Om ni har ytterligare frågor är det bara ringa oss på 08-18 99 33.
Svar: För en 2:a behöver vi cirka 2,5 timmar och för en 3:a cirka 3 timmar.
Svar: 1 gång varannan vecka räcker oftast, men många av våra kunder vill gärna ha städning 1 gång per vecka. Allt har att göra med kundens behov och önskemål.
Svar: Absolut, antingen kan ni vara hemma när vi kommer, eller så kan vi hantera era nycklar och städa när ni exempelvis är på jobbet
Svar: Vi förvarar kundernas nycklar med polisbrickor inlåsta i ett speciellt säkerhetsskåp.
Svar: Oftast gäller er hemförsäkring och då står vi för självrisken. I annat fall har vi företagsförsäkring som tar vi om er hemförsäkring inte täcker skadan.
Svar: Vi använder oss av hushållets egna maskiner och städprodukter. Givetvis kan vi anpassa detta efter era egna önskemål, ni kan även beställa städprodukter via oss om ni så önskar.
Svar: Vi har samlat information kring RUT-avdraget på en separat sida. Läs mer om RUT-avdraget.
Svar: Absolut, vi jobba med både stora och små företag! Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Visste du att...

Här har vi samlat lite roliga och fiffiga knep som hjälper er att hålla bättre ordning hemma. Skicka gärna e-post till oss om du har något kul husmorsknep du vill dela med dig av!

… om kylskåpet luktar illa så ställer du in ett glas soda. Sodavatten drar åt sig lukten.

…mineralvatten på lite hushållspapper gör de rostfria vitvarorna fria från fingeravtryck.

…en glasdörr som gnids in med citronsaft och torkas av med hushållspapper blir skinande ren

…badrumskaklet blir skinande rent om du tvättar det med en biltvättsvamp som innehåller vaxshampo.

…vi städar ca 35 000 kvadratmeter per månad!

…du kan rengöra ett smutsigt grillgaller genom att låta det ligga i Coca-Cola över natten. Skrapa det sedan rent med en boll av ihopknycklad folie och spola av med vatten.

…du kan rengöra fogarna i duschen med en egen magisk deg med 50% bikarbonat och 50% potatismjöl och en liten skvätt vatten. Kleta det på fogarna, låt stå över natten och spola sen av kletet.

…ett sätt att tvätta fönster är att blöta tidningspapper och använda det att tvätta rutan med. Torka sen av med torrt tidningspapper och du slipper alla streck och flammor.

…du kan få skärbrädan ren och fräsch genom att diska den med diskmedel och skölj av den. Häll sedan på rejält med salt och låt stå i 10 minuter, och gnugga sen in saltet med en grov borste. Låt stå igen, och skölj sedan av med vatten.

…du kan ta kål på bananflugor genom att blanda 50% honung och 50% vitvinsvinäger och ett par droppar diskmedel i en burk utan lock. Låt burken sen stå ett par dagar så kommer flugorna dras dit!

Kontaktuppgifter

Ordermottagning kl 08.00 – 16.00 måndag-fredag.