Flyttstäd Stockholm

Välkommen till Adlersons – Stockholms mest framstående firma inom flyttstäd i Stockholm!

Flyttstäd i Stockholm

Räkna på din städning

Funderar du på att anlita Adlersons för någon av våra tjänster? Då är du säkerligen nyfiken på vad tjänsten skulle kosta. Här kan enkelt fylla i dina uppgifter för att få en omedelbar uppskattning av kostnaden för din städtjänst.

Hur har vi räknat?

Priser vid städning var 14 dag
Pris per gång baserat på antal rum av lägenhet

Pris baserat på antal rum inkl fönsterputs för lägenheter på helgfria dagar

Fyll i dina uppgifter och boka städning idag!

Ta reda på vad våra städtjänster skulle kosta just dig.

Antal kvadratmeter
50 kvm
200 kvm


Med RUT-avdrag
Pris från
0kr / tillfälle

Varför anlita Adlersons för flyttstäd i Stockholm?

Hos Adlersons finns en ständig strävan efter kvalitet i alla arbeten vi tar oss för. Under de 60 år som vi varit verksamma i Stockholm har vi levererat högkvalitativt flyttstäd till ett oräkneligt antal kunder. Varje år växer vår kundbas och detta ser vi som ett tydligt tecken på vi levererar resultat, gång på gång!

Professionell och stressreducerande städning vid flytt

För många människor innebär en flytt att starta ett nytt kapitel i livet. Nytt hem betyder nya framtidsutsikter och spännande planer att sätta i verket. Ofta är det minsta man vill tänka på i detta skede att se över den gamla bostaden – men detta måste förstås också göras. Det är just här som Adlersons tjänster inom flyttstäd i Stockholm kommer in i bilden.

När du väljer att anlita oss för flyttstäd ser vi till att frigöra tid under din hektiska flyttperiod. Vårt team tar fullt ansvar för städningen av din gamla bostad. Under tiden kan du koncentrera dig på att skapa ett trivsamt hem i din nya!

Kvalitetsgaranti på all flyttstäd i Stockholm

På Adlersons tar vi oss an alla arbeten inom flyttstäd med högsta möjliga kvalitet i fokus. Efter många decennier i branschen är vi väl medvetna om vad som krävs av oss som städ- och servicefirma när det gäller regler och standarder för städning vid flytt. Vårt team har ett öga för helheten såväl som för detaljer vid alla projekt. Detta gör att vi kan leverera samma goda resultat alldeles oavsett om vi städar en liten lägenhet eller en stor villa. 

 

Integritet och trygghet

Trygghet placeras alltid i första rummet för oss på Adlersons. Alla kunder ska känna sig trygga med att överlämna sina hem i våra händer. Detta gäller såväl vid flyttstäd i Stockholm som med de andra tjänster som ingår i vårt serviceutbud. Vi tillämpar och garanterar full sekretess gentemot våra kunder. Nycklar hanteras med största försiktighet och all personal är certifierad och bär Adlersons kläder samt namnbricka med ID-kort. Vi har dessutom en omfattande ansvarsförsäkring som täcker skador för upp till 10 MSEK. Detta ger ytterligare lager av trygghet för både oss själva, vår personal och våra kunder.

Klimatsmart flyttstäd i Stockholm

På Adlersons vet vi att högkvalitativt flyttstäd i Stockholm kan genomföras utan att skada vår planet. Vi strävar alltid efter att minimera vår klimatpåverkan i alla arbeten och städprojekt vi åtar oss. Våra rengöringsprodukter håller därför inte bara högsta kvalitet vad gäller rengöring utan är också miljövänliga. Metoderna som vi använder oss av vid flyttstäd i Stockholm – inte minst för fönsterrengöring – gör också att vi kan minimera både avfall och vår användning av vatten.

Tack vare denna inställning har vi blivit ett av de mest klimatsmarta företagen inom flyttstäd i Stockholm – men vi strävar alltid efter att bli ännu bättre!

Vill du veta mer om Adlersons och vårt flyttstäd i Stockholm?

Kontakta oss idag!

RUT och flyttstäd i Stockholm

Visste du att du, som privatperson, kan nyttja RUT-avdraget för flyttstäd i Stockholm? Genom att använda avdraget reduceras en stor del av den totala arbetskostnaden. När du anlitar oss på Adlersons ser vi till att sköta kommunikationen med Skatteverket angående detta. Du behöver alltså inte göra någonting annat än att meddela att du vill nyttja RUT, så löser vi resten!

Vill du veta mer om RUT-avdraget? Besök Skatteverkets hemsida!

Detta ingår i flyttstäd från Adlersons i Stockholm

När du anlitar oss för att sköta städningen i din gamla bostad lämnas ingenting åt slumpen. Vi ser till att rengöra alla ytor, skrymslen och vrår i bostaden för att säkerställa att städningen följer alla standarder.

Vi rengör bland annat:

Kök

Köket är ett av de viktigaste rummen i bostaden att ägna gott om tid och kraft åt vid flyttstäd i Stockholm. När du anlitar Adlersons ser vårt team till att ge köket den uppmärksamhet som det kräver – från topp till tå. Vi rengör alla skåp och skåpsluckor noggrant. Detsamma gäller för fläkt, spis, vitvaror, golv och andra delar av köket som behöver ses över.

Badrum

Ett annat rum som kräver extra noggrann rengöring vid flyttstäd i Stockholm är förstås badrummet. Vi ser till att alla delar av badrummet blir skinande rena och redo för nästa hyresgäst eller ägare. Toalett, handfat, dusch, badkar, speglar och kakel rengörs noggrant för att bli fria från smuts och avlagringar.

Fönster

När du anlitar teamet från Adlersons i Stockholm för flyttstäd är rengöring av bostadens fönster en central del. Vi rengör alla fönster i bostaden både utvändigt och invändigt. Detsamma gäller för fönsterbrädor och -karmar där vi ser till att avlägsna alla fläckar, smuts och avlagringar.

Golv och lister

Trä, laminat, kakel eller matta – På Adlersons har vi både de rätta metoderna och kompetenserna för att noggrant rengöra alla typer av golv vid flyttstäd i Stockholm. Vårt team ser också till att alla lister rengörs noggrant så att städningen av bostaden inte får några anmärkningar. Samtliga hörn av bostadens samtliga rum rengörs med omsorg.

 

Begär offert på flyttstäd i Stockholm idag!

Är du redo att lämna över ansvaret för flyttstäd av din bostad i Stockholm till stans bästa firma? Då är du redo att kontakta oss på Adlersons!

Du når oss på 08 18 99 33 eller via info@adlersons.se

 

Kontaktuppgifter

Ordermottagning kl 08.00 – 16.00 måndag-fredag.