Stad1

Hemstädning

Stressa mindre och få tid över till annat. Våra städproffs ser till så att du får hemmet städat regelbundet!
skviss

Fönsterputs

Alla blir gladare av rena fönster. Anlita våra professionella fönsterputsare så blir världen utanför mindre grå och suddig!
Stad3

Kontorsstädning

Öka motivationen och trivseln på arbetsplatsen genom att anlita vår skickliga personal för kontorsstädning!
Stad4

Flyttstädning

Vi utför flyttstädning i hela Stockholmsregionen. Fokusera på din nya lya så städar vi upp i den gamla!

Verksamhetspolicy

Vi utför lokalvård- och fönsterputstjänster samt fastighetsskötsel inom Storstockholm med omnejd för den offentliga och privata sektorn. Vårt syfte är att utföra våra tjänster på ett miljöanpassat sätt med kompetent personal. För oss är en hög servicegrad och kvalitet samt förmågan att vara tillgängliga för våra kunder när de behöver oss det vi prioriterar.
Vårt arbete avslutas aldrig och vi arbetar mot ständig förbättring inom både kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi vill vara i framkant och följa den utveckling som finns inom vårt arbetsområde och samtidigt följa de lagkrav inom miljö och arbetsmiljö som finns på ett tydligt och strukturerat sätt.
Följande åtaganden arbetar vi med inom vår organisation för att uppfylla de krav som finns inom kraven för våra certifieringar.

 • Våra tjänster skall uppfylla våra intressenters krav, behov och förväntningar- alla intressenter ska få återkoppling på sina frågor/reklamationer och vi arbetar aktivt med kundtillfredsställelse genom kontinuerliga kvalitetskontroller.
 • Lokalvården skall utföras i rätt tid och enligt överenskomna villkor, våra tjänster skall hålla en hög och jämn kvalitetsnivå
 • Vi motiverar varje anställd att alltid sträva efter att behålla och förbättra kvaliteten på sitt eget arbete samtidigt som de arbetar på ett miljömedvetet sätt utan att slösa på de naturresurser som vi har.
 • Vi skall minska förorening genom utsläpp till luft i den mån vi kan inom vår verksamhet genom att göra smarta arbetsplaneringar och arbeta efter försiktighetsprincipen.
 • Vårt arbetsmiljöarbete ska leda till ett gott arbetsklimat, bra hälsa, låg sjukfrånvaro och få arbetsskador.
 • Vi strävar efter att ha ett öppet och trivsamt klimat där alla anställdas välmående har lika stor betydelse. Varje anställd ska känna sig som en viktig del av vår verksamhet.
 • Ledningen har ansvaret för arbetsmiljöfrågorna och det dagliga arbetsmiljöarbetet. De ska arbeta för en bra och säker arbetsmiljö som uppfyller de arbetsmiljölagar som finns.
 • Varje anställd skall visa ett personligt ansvar för hälsa och miljö i det dagliga arbetet och genast rapportera eventuella risker och hot mot en god arbetsmiljö

Kontakta oss

Adlersons erbjuder tjänster i Stockholm och Storstockholm.
Kontakta oss för mer information!
Tel 08-18 99 33
Fax 08-19 91 27
info@adlersons.se

Ordermottagning kl 08.00-16.00 måndag-fredag

Besöksadress
Jakobsdalsvägen 9, Örnsberg

Ställ en fråga

  Vi söker dig som vill jobba hos oss

  Är du intresserad av ett varierat, socialt och viktigt arbete? Vi på Adlersons letar efter Dig som vill vara en del av vår personalstyrka. Vi ser gärna att du är positiv, har lätt att samarbeta och har du körkort är det ett stort plus. Vi erbjuder arbete runt om i Storstockholm, heltid, deltid eller som ett extra jobb. Låter det spännande? Hör av dig!

  Skicka ditt cv: info@adlersons.se
  KOLLA PRIS