Stad1

Hemstädning

Stressa mindre och få tid över till annat. Våra städproffs ser till så att du får hemmet städat regelbundet!
skviss

Fönsterputs

Alla blir gladare av rena fönster. Anlita våra professionella fönsterputsare så blir världen utanför mindre grå och suddig!
Stad3

Kontorsstädning

Öka motivationen och trivseln på arbetsplatsen genom att anlita vår skickliga personal för kontorsstädning!
Stad4

Flyttstädning

Vi utför flyttstädning i hela Stockholmsregionen. Fokusera på din nya lya så städar vi upp i den gamla!

Vi hjälper er med fönsterputs

Vi utför fönsterputs åt företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i hela Stockholm.

Fönsterputs

Adlersons Fönsterputs & Städ har lång erfarenhet av fönsterputs i Stockholm. Att putsa fönster är ett hantverk, ett hantverk vi utfört sedan 1950-talet. Adlersons startade som ett renodlat fönsterputsföretag och det är härur vi byggt vår verksamhet. Vår personal utbildas hos oss innan de arbetar ute hos kund, på så sätt kan vi ta ansvar för att arbetet utförs korrekt. Rena fönster är viktigt, att se bättre ut helt enkelt. Rena fönster ger ett proffsigt intryck, det signalerar ordning och reda. Du kan som kund till oss boka fönsterputs för ett enstaka tillfälle eller på ett rullande schema om så önskas. Vi är även utbildade att puts på hög höjd. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice eller besök oss i sociala medier.

Varför ska man lägga pengar på fönsterputs?


När besparingar ska genomföras prioriteras ofta fönsterputs och städning. Det kan framstå som en världslig sak att ta hjälp med servicetjänster av det slag, kanske kan ni utföra det inom organisationen till och med. Men fördelarna med en ren omgivning när du arbetar ska inte förringas. Människor tenderar att prestera högre, vara gladare och må bättre i en ren miljö. Idag byggs det allt fler hus med stora glaspartier. Stora fönster eller glaspartier skapar en ljus insida av fastigheten men också en utsida som är bildskön. Ibland glöms dock bort att glaset bör vara rent för att upplevelsen ska vara total. Att investera i fönsterputs är att investera dels i fastigheten men också i människorna som befinner sig i fastigheten. Det är enormt mycket trevligare att titta ut genom rena fönster och det är otroligt mycket trevligare att titta på en fasad med glittrande fönster. Du hör av dig till oss så ordnar vi en tid för ett gratis kundbesök och går igenom dina behov!

Räkna på städ och boka

Passa på att göra nått kul när vi gör fint hemma hos dig. Boka städning direkt

Kontakta oss

Adlersons erbjuder tjänster i Stockholm och Storstockholm.
Kontakta oss för mer information!
Tel 08-18 99 33
Fax 08-19 91 27
info@adlersons.se

Ordermottagning kl 08.00-16.00 måndag-fredag

Besöksadress
Jakobsdalsvägen 9, Örnsberg

Ställ en fråga

  Vi söker dig som vill jobba hos oss

  Är du intresserad av ett varierat, socialt och viktigt arbete? Vi på Adlersons letar efter Dig som vill vara en del av vår personalstyrka. Vi ser gärna att du är positiv, har lätt att samarbeta och har du körkort är det ett stort plus. Vi erbjuder arbete runt om i Storstockholm, heltid, deltid eller som ett extra jobb. Låter det spännande? Hör av dig!

  Skicka ditt cv: info@adlersons.se

  Tjänster för företag

  I Stockholm finns en väldigt stor andel av alla svenska företag. Små och stora organisationer huserar i de många lokalerna som finns runt om i staden. Oavsett bransch, storlek eller omsättning så har alla dessa företag åtminstone en sak gemensamt – Alla vill ha det städat och fint på arbetsplatsen. Och det fixar vi på Adlersons. Vi har massvis med företagskunder som vi, vecka ut och vecka in årligen, besöker för att skapa en trivsam och ren arbetsmiljö. Vi utför bland annat regelbunden kontorsstädning, till vilken företaget själv kan bestämma frekvens och omfattning. Förutom städning av kontor utför vår proffsiga personal också trappstädningar i Stockholms många trapphus.

  Fönsterputs

  Få saker höjer upplevelsen av ett kontor i så stor utsträckning som rena fönster gör. Fönstren i lokalen är en oerhört viktig komponent för att personalen på plats ska känna att de arbetar i en ren och fräsch miljö. Någonting som ökar både trivsel och höjer resultat. Rena fönster släpper in ljus både i lokalen och i människorna som arbetar där, men inte nog med det. Om företaget i fråga arbetar med kunder som kommer på besök till kontoret kan fönstrens smutsighet eller avsaknad av smutsighet naturligtvis vara avgörande för hur företaget uppfattas av kunden. För att ha personal som trivs och för att inte skrämma bort kunder rekommenderar vi våra tjänster inom fönsterputs!

  Adlersons har sysslat med fönsterputs i Stockholms kontorslokaler sedan 1950-talet. Detta är ett hantverk som kräver den stora erfarenhet och kunskap som vi besitter efter så många år i branschen. Dessa tjänster är navet i hela vår verksamhet, och vi lägger stor vikt vid att utbilda vår personal grundligt i hantverket innan de utför arbeten hos kund. Vi är flexibla och erbjuder alla kunder möjligheten att skräddarsy denna tjänst. Beroende på om de vill ha hjälp då och då eller på rullande schema lägger vi upp arbetet olika.

  Släpp in ljuset med fönsterputs från Adelsons för allas trevnad!

  Trappstädning

  Trapphusen är många bostadshus mest ansatta utrymme. Människor trampar in och ut ur dem, med eller utan hundar, året runt med skorna täckta av snö, grus, damm och annan smuts. Det är viktigt att, som bostadsrättsförening, då och då se till att ytan hålls ren och fräsch. Det ökar trivseln hos de boende i huset, men kan också öka fastighetens värde att utomstående möts av en välvårdad miljö. Vi på Adlersons utför av trappstädning i Stockholmsområdet, och det har vi gjort länge. Alla våra trapphusjobb bestäms utifrån den specifika kundens behov. Vid ett kostnadsfritt första möte går vi igenom hur ofta våra tjänster behövs och vilken omfattning de ska ha. Alla trapphus har trots allt sin unika karaktär.

  Kontorsstädning

  Många människor tillbringar merparten av sin vakna tid åt att befinna sig på ett kontor. Alla som någonsin har erfarit denna typen av arbete vet hur viktigt det är att kontorsmiljön är städad och fräsch. Få saker kan dra ner motivationen och försämra prestationen hos personalen, som en ofräsch miljö kan. Vi erbjuder företag möjligheten att få den bästa kontorsstädningen i Storstockholm. Hur ofta företagen vill ta del av tjänsten är helt upp de själva. I denna tjänst finns också möjligheten till tillval, såsom leverans av blommor och fruktkorgar och byte av interiör-detaljer.
  KOLLA PRIS