Stad1

Hemstädning

Stressa mindre och få tid över till annat. Våra städproffs ser till så att du får hemmet städat regelbundet!
skviss

Fönsterputs

Alla blir gladare av rena fönster. Anlita våra professionella fönsterputsare så blir världen utanför mindre grå och suddig!
Stad3

Kontorsstädning

Öka motivationen och trivseln på arbetsplatsen genom att anlita vår skickliga personal för kontorsstädning!
Stad4

Flyttstädning

Vi utför flyttstädning i hela Stockholmsregionen. Fokusera på din nya lya så städar vi upp i den gamla!

Vi hjälper er med kontorsstädning

Vi utför kontorsstädning åt företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i hela Stockholm.

Kontorsstädning

Adlersons Fönsterputs & Städ utför kontorsstädning i Stockholm. Vi kan erbjuda en skräddarsydd lösning för ditt företag, alla har så olika behov och önskningar. Kanske behövs bara lite extra hjälp någon gång eller ett fast rullande städschema. Vi städar alla dagar i veckan på önskat klockslag och tiden varierar naturligtvis utefter Ert behov. Ni önskar kanske blommor till receptionen, en fruktkorg till personalrummet eller byta av entrémattor? Det finns en rad tilläggstjänster vi kan erbjuda, fokuset ligger på Er och Er verksamhet. Att ta hjälp med städningen är ett sätt att spara tid, kraft och energi, en investering både i verksamhet och personal. Vad kan du förvänta dig när du anlitar oss? Adlersons Fönsterputs & Städ etablerades på 1950-talet och sedan dess har verksamheten varit aktiv. Inledningsvis utfördes endast fönsterputs men företaget har utvecklats på många plan och idag kan vi erbjuda en betydligt mer mångfacetterad verksamhet Vi städar idag på sjukhus, i skolor, på daghem, i egna hem både privat och via Stockholm Stad. Vi är ISO och miljöcertifierade och arbetar utefter de lagar och regler som finns kring vår bransch.

Om Ni är i behov av städning på Ert kontor/företag kontaktar ni oss. Vi bestämmer tid för ett förutsättningslöst möte där vi kommer till Er och ser över lokaler, behov och önskningar. Kundbesöket är kostnadsfritt, ett sätt för oss att få presentera oss och bolla alternativ. Sedan utformar vi en offert som Ni i lugn och ro ser över och därefter gör vi förhoppningsvis en affär. Synpunkter och liknande tas gärna emot, Ni är vår kund och för oss är våra kunder och vår personal vårt fokus. Vi kan leverera material såsom toalettpapper, tvål, diskmedel, toalettborstar etc om man så önskar. Materialet levereras sedan efter beställning till Era lokaler. Vid ytterligare frågor och funderingar är Ni varmt välkomna att kontakta oss!

Räkna på städ och boka

Passa på att göra nått kul när vi gör fint hemma hos dig. Boka städning direkt
50
100
1
Pris frånKr / Tillfälle

  Kontakta oss

  Adlersons erbjuder tjänster i Stockholm och Storstockholm.
  Kontakta oss för mer information!
  Tel 08-18 99 33
  Fax 08-19 91 27
  info@adlersons.se

  Ordermottagning kl 08.00-16.00 måndag-fredag

  Besöksadress
  Jakobsdalsvägen 9, Örnsberg

  Ställ en fråga

   Vi söker dig som vill jobba hos oss

   Är du intresserad av ett varierat, socialt och viktigt arbete? Vi på Adlersons letar efter Dig som vill vara en del av vår personalstyrka. Vi ser gärna att du är positiv, har lätt att samarbeta och har du körkort är det ett stort plus. Vi erbjuder arbete runt om i Storstockholm, heltid, deltid eller som ett extra jobb. Låter det spännande? Hör av dig!

   Skicka ditt cv: info@adlersons.se

   Tjänster för företag

   I Stockholm finns en väldigt stor andel av alla svenska företag. Små och stora organisationer huserar i de många lokalerna som finns runt om i staden. Oavsett bransch, storlek eller omsättning så har alla dessa företag åtminstone en sak gemensamt – Alla vill ha det städat och fint på arbetsplatsen. Och det fixar vi på Adlersons. Vi har massvis med företagskunder som vi, vecka ut och vecka in årligen, besöker för att skapa en trivsam och ren arbetsmiljö. Vi utför bland annat regelbunden kontorsstädning, till vilken företaget själv kan bestämma frekvens och omfattning. Förutom städning av kontor utför vår proffsiga personal också trappstädningar i Stockholms många trapphus.

   Kontorsstädning

   Att alla kontorsarbetande människor vill arbeta på en arbetsplats som är välstädad kommer säkerligen inte som någon chock för någon. Att forskning pekar på att detta är en extremt viktig faktor för huruvida människor trivs i sin arbetsmiljö eller ej är det däremot färre som känner till. Det är helt enkelt svårt att motivera sig och fokusera på arbetet i en smutsig miljö. Ett välstädat kontor ökar effektiviteten och lönsamheten markant på arbetsplatser runt om i Sverige. Det finns helt enkelt mycket att vinna på att ha professionell städning av kontor. Och det är där vi på Adlersons kommer in i bilden!

   Adlersons erbjuder tjänster inom kontorsstädning för företag och organisationer i hela Storstockholm. Vi har lång erfarenhet och besitter stor kunskap inom den här typen av service. Alla företagskunder som är intresserade av att anlita oss för städning av kontor får en skräddarsydd lösning som är anpassad för det specifika syftet. Oavsett om företaget i fråga önskar få kontorsstädning mer sällan, eller om de vill ha ett rullande schema där städningen sker regelbundet efter schema - Inga problem! Våra professionella lokalvårdare står till förfogande alla dagar i veckan på önskad tid. Vi erbjuder dessutom ett antal tilläggstjänster. Kanske önskas blommor till receptionen, fruktkorg till personalrummet eller nya entrémattor? Kontakta Adlersons redan idag, och berätta vad just ni behöver för typ av kontorsstädning. Vi ordnar resten!

   Trappstädning

   Trapphusen är många bostadshus mest ansatta utrymme. Människor trampar in och ut ur dem, med eller utan hundar, året runt med skorna täckta av snö, grus, damm och annan smuts. Det är viktigt att, som bostadsrättsförening, då och då se till att ytan hålls ren och fräsch. Det ökar trivseln hos de boende i huset, men kan också öka fastighetens värde att utomstående möts av en välvårdad miljö. Vi på Adlersons utför av trappstädning i Stockholmsområdet, och det har vi gjort länge. Alla våra trapphusjobb bestäms utifrån den specifika kundens behov. Vid ett kostnadsfritt första möte går vi igenom hur ofta våra tjänster behövs och vilken omfattning de ska ha. Alla trapphus har trots allt sin unika karaktär.

   Kontorsstädning

   Många människor tillbringar merparten av sin vakna tid åt att befinna sig på ett kontor. Alla som någonsin har erfarit denna typen av arbete vet hur viktigt det är att kontorsmiljön är städad och fräsch. Få saker kan dra ner motivationen och försämra prestationen hos personalen, som en ofräsch miljö kan. Vi erbjuder företag möjligheten att få den bästa kontorsstädningen i Storstockholm. Hur ofta företagen vill ta del av tjänsten är helt upp de själva. I denna tjänst finns också möjligheten till tillval, såsom leverans av blommor och fruktkorgar och byte av interiör-detaljer.
   [instagram-feed id="adlersonsabstockholm"]
   KOLLA PRIS