Stad1

Hemstädning

Stressa mindre och få tid över till annat. Våra städproffs ser till så att du får hemmet städat regelbundet!
skviss

Fönsterputs

Alla blir gladare av rena fönster. Anlita våra professionella fönsterputsare så blir världen utanför mindre grå och suddig!
Stad3

Kontorsstädning

Öka motivationen och trivseln på arbetsplatsen genom att anlita vår skickliga personal för kontorsstädning!
Stad4

Flyttstädning

Vi utför flyttstädning i hela Stockholmsregionen. Fokusera på din nya lya så städar vi upp i den gamla!

Vi hjälper er med Hemstädning

Få mer tid över till varandra eller till dig själv. Vi tar hand om hemstädningen åt dig.

Hemstädning

Människor arbetar den största delen av sin vakna tid under veckodagarna. Många väljer att prioritera bort städning och andra hushållssysslor för att ägna sig åt annat när de väl är lediga och hemma. Det är därför inte särskilt förvånande att allt fler människor väljer att ta hjälp av professionella städare i hemmet. Hemstädning ger mängder av tid över till andra sysslor, och det ger en bevisat stressreducerande effekt. Det finns alltså väldigt mycket att vinna på att anlita ett städproffs, och sådana hittar ni hos oss på Adlersons!.

Vår skickliga personal utför arbetet betydligt snabbare och med bättre resultat än vad som annars hade blivit. Vi har lång erfarenhet av att leverera hemstädning i Stockholmsregionen och frigöra huvudstadsborna från städstress. Istället för att dammsuga och torka golv får de chansen att ägna tid åt nära och kära. Hur ofta man önskar få vår hjälp är helt upp till kunden. Kanske räcker det med ett besök någon gång då och då? Kanske finns det ett stort behov av att ha mer frekvent hjälp? Kanske önskas hjälpen vid en särskild tid på dygnet? Oavsett vad kunderna har för önskemål om tjänstens omfattning så lovar vi att leverera en skräddarsydd lösning för kundens unika situation.

Intresserad av hemstädning? Kontakta oss på Adlersons redan idag, så bokar vi tid för ett kostnadsfritt kundbesök där vi diskuterar behov, pris och omfattning!

Räkna på städ och boka

Passa på att göra nått kul när vi gör fint hemma hos dig. Boka städning direkt

Kontakta oss

Adlersons erbjuder tjänster i Stockholm och Storstockholm.
Kontakta oss för mer information!
Tel 08-18 99 33
Fax 08-19 91 27
info@adlersons.se

Ordermottagning kl 08.00-16.00 måndag-fredag

Besöksadress
Jakobsdalsvägen 9, Örnsberg

Ställ en fråga

  Vi söker dig som vill jobba hos oss

  Är du intresserad av ett varierat, socialt och viktigt arbete? Vi på Adlersons letar efter Dig som vill vara en del av vår personalstyrka. Vi ser gärna att du är positiv, har lätt att samarbeta och har du körkort är det ett stort plus. Vi erbjuder arbete runt om i Storstockholm, heltid, deltid eller som ett extra jobb. Låter det spännande? Hör av dig!

  Skicka ditt cv: info@adlersons.se

  Hemstädning

  Bor du i Stockholm och är intresserad av hemstädning? Vi på Adlersons Fönsterputs & Städ har lång erfarenhet av hemstädning och hjälper gärna till att underlätta din vardag. Du kan lägga din fritid på att umgås med familj och vänner istället för att dammsuga och torka golv, du får tid över helt enkelt. Kanske har du och din familj ett stort behov av hjälp i hemmet och önskar städning hemma ofta eller så är du en av dem som skulle uppskatta avlastning någon enstaka gång. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig, ditt liv och din vardag.

  Hur går det till?

  Känner du dig nyfiken på att ta hjälp med städning eller andra hushållsnäratjänster är du varmt välkommen att kontakta oss. En av våra ansvariga kommer hem till dig för ett gratis kundbesök för att utvärdera din situation och dina behov. När vi är på plats berättar vi mer om hur vi jobbar och vad vi kan erbjuda. Utifrån behov och önskningar ser vi vad som skulle kunna passa er, frekvens och tid. Efter besöket får du en offert som du i lugn och ro kan se över och därefter ta ett beslut. Känns allt bra så utformas en arbetsinstruktion för ditt hem som kommer att följas vid varje tillfälle. Dag och tid bestäms i samråd med dig och har du valt regelbunden städning sker allt sedan automatiskt. Vår filosofi är att en och samma person ska komma vid varje tillfälle, detta för att underlätta både för er och vår personal. Vid sjukdom eller semester informeras du och ges alternativ om en vikarie eller om du vill avvakta tills ordinarie är tillbaka. Utöver hemstädning kan vi dessutom hjälpa dig med fönsterputs, storstäd, flyttstäd, tvätthjälp, snöskottning, trädgårdsskötsel med mera. Vi finns här för dig så tveka inte att höra av dig med frågor och funderingar.
  KOLLA PRIS