Trappstädning

Vi utför trappstädning åt företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i hela Stockholm.

Vi hjälper er med trappstädning

Är din Bostadsrättsförmedling belägen i Stockholm och är i behov av trappstädning? Adlersons Fönsterputs & Städ kan hjälpa dig med det. Vi är verksamma i hela Stockholm och kan snabbt erbjuda ett gratis kundbesök. En ren och snygg port och trappuppgång ger ett härligt och välkomnande intryck, både för era gäster och för er som bor i föreningen. Behovet kan se väldigt olika ut, därför väljer vi att träffas där jobbet skall utföras. Vi värdesätter en ”personlig” relation med våra kunder, det ska vara lätt att komma med åsikter och känna att man har en person/kontakt man känner sig bekväm med. Vi arbetar tillsammans fram en plan för hur behovet tillfredsställs, hur ofta och hur mycket hjälp som önskas. I en del bostadsrättsföreningar har vi rullande scheman som varierar i tid över året. På vinterhalvåret behövs oftast tätare städtillfällen och på samma sätt är behovet mindre på sommarhalvåret, vi anpassar således tjänsten utefter kundens enskilda behov.

Varför ska man välja Adlersons som leverantör?

Adlersons Fönsterputs & Städ AB har varit verksamma i många år, vi har samlat erfarenhet sedan starten 1954. Inledningsvis var fönsterputs den huvudsakliga tjänsten vi erbjöd men allteftersom har vi utökat med städning och allt vad det innebär. Idag arbetar vi i många olika miljöer såsom till exempel skolor, sjukhus, förskolor, kontor och i privata hem. Adlersons är ett mellanstort företag som idag drivs av Herr och Fru Adlersson, ett familjeföretag som är här för att stanna. Vi värdesätter kunden och dennes behov och kvalitén står alltid i fokus. Att ta hjälp med städning är att investera, en investering vi vill ska ge maximal utdelning. Vår övertygelse ligger i att en ren omgivning ger gladare människor. Finns det frågor och funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss per telefon, mail eller via sociala medier.

Tjänster för företag

I Stockholm finns en väldigt stor andel av alla svenska företag. Små och stora organisationer huserar i de många lokalerna som finns runt om i staden. Oavsett bransch, storlek eller omsättning så har alla dessa företag åtminstone en sak gemensamt – Alla vill ha det städat och fint på arbetsplatsen. Och det fixar vi på Adlersons. Vi har massvis med företagskunder som vi, vecka ut och vecka in årligen, besöker för att skapa en trivsam och ren arbetsmiljö. Vi utför bland annat regelbunden kontorsstädning, till vilken företaget själv kan bestämma frekvens och omfattning. Förutom städning av kontor utför vår proffsiga personal också trappstädningar i Stockholms många trapphus.

Trappstädning i Stockholm

Stockholm kryllar av trapphus, och trapphusen kryllar av människor. Varje dag, året om, springer vi in och ut ur fastigheter vars trappor leder till bostäder, kontor eller andra lokaler. På vintern drar vi med oss grusblandad snö och slask in på golven. Under de varmare månaderna byts detta mot pollen, damm och all annan smuts man kan tänka sig. Detta är en inomhusmiljö som alla tvingas möta varje dag de kommer hem eller till sig arbete. Det är viktigt för människors välbefinnande att man tar hand om dessa ytor, och det gör man förstås med professionell trappstädning från Adlersons. Vi är fullt medvetna om att Stockholms trapphus ser olika ut. Därför är det viktigt att anpassa både städningen och prissättningen utefter varje enskild uppdrag. Vi värderar personliga möten med våra kunder, och träffas vid byggnaden innan arbetet påbörjas. Tillsammans med kunden utvecklar vi sedan en plan för vilken typ av städning man behöver, och hur ofta den ska ske. Vinterns nämnda snö, slask och grus gör ofta att städning i trappor krävs mer frekvent då än under sommarhalvåret. Trapphuset är det första intryck du möts av i en fastighet. Anlita oss på Adlersons för trappstädning så ser det blir ett gott intryck för alla!

Trappstädning

Trapphusen är många bostadshus mest ansatta utrymme. Människor trampar in och ut ur dem, med eller utan hundar, året runt med skorna täckta av snö, grus, damm och annan smuts. Det är viktigt att, som bostadsrättsförening, då och då se till att ytan hålls ren och fräsch. Det ökar trivseln hos de boende i huset, men kan också öka fastighetens värde att utomstående möts av en välvårdad miljö. Vi på Adlersons utför av trappstädning i Stockholmsområdet, och det har vi gjort länge. Alla våra trapphusjobb bestäms utifrån den specifika kundens behov. Vid ett kostnadsfritt första möte går vi igenom hur ofta våra tjänster behövs och vilken omfattning de ska ha. Alla trapphus har trots allt sin unika karaktär.

Kontorsstädning

Många människor tillbringar merparten av sin vakna tid åt att befinna sig på ett kontor. Alla som någonsin har erfarit denna typen av arbete vet hur viktigt det är att kontorsmiljön är städad och fräsch. Få saker kan dra ner motivationen och försämra prestationen hos personalen, som en ofräsch miljö kan. Vi erbjuder företag möjligheten att få den bästa kontorsstädningen i Storstockholm. Hur ofta företagen vill ta del av tjänsten är helt upp de själva. I denna tjänst finns också möjligheten till tillval, såsom leverans av blommor och fruktkorgar och byte av interiör-detaljer.

Kontaktuppgifter

Ordermottagning kl 08.00 – 16.00 måndag-fredag.