Fönsterputs Stockholm

Välkommen till Adlersons – Stockholms bästa företag inom fönsterputs!

Vi arbetar med alla typer av projekt, för både privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Fönsterputs i Stockholm

Räkna på din städning

Funderar du på att anlita Adlersons för någon av våra tjänster? Då är du säkerligen nyfiken på vad tjänsten skulle kosta. Här kan enkelt fylla i dina uppgifter för att få en omedelbar uppskattning av kostnaden för din städtjänst.

Hur har vi räknat?

Priser vid städning var 14 dag
Pris per gång baserat på antal rum av lägenhet

Pris baserat på antal rum inkl fönsterputs för lägenheter på helgfria dagar

Fyll i dina uppgifter och boka städning idag!

Ta reda på vad våra städtjänster skulle kosta just dig.

Antal kvadratmeter
50 kvm
200 kvm


Med RUT-avdrag
Pris från
0kr / tillfälle

Adlersons – Högkvalitativ fönsterputs i Stockholm sedan 1950-talet

På Adlersons har vi tagit hand om huvudstadens fönster i över 60 års tid. Varje år anlitas vi för fönsterputs i Stockholm av såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och företag i olika storlekar. Med vår långa erfarenhet och anpassningsbara tjänster är vi det självklara valet för kvalitet och trygghet för många. Vi är väldigt stolta och tacksamma för den position vi idag har.

I den här texten berättar vi om de tjänster inom fönsterputs som vi på Adlersons i Stockholm erbjuder. Vi berättar om vinster med att ha rena fönster och vad exakt det är som gör att vi sticker ut bland konkurrenter. Läs vidare för att veta mer!

Vill du komma i kontakt med oss för att diskutera fönsterputs i Stockholm direkt?
Hör av dig på 08 18 99 33!

Varför Adlersons för fönsterputs i Stockholm?

Rena fönster är inte bara vackrare än smutsiga. Med rena fönster ges också ett rent intryck av ett helt hem, kontor eller annan lokal. När du väljer att anlita oss som fönsterputspartner ser vårt skickliga team till att garantera ett rent intryck i ditt hem eller din organisation – så ofta som just du önskar. Vi engagerar oss i att leverera högkvalitativ fönsterputs i Stockholm hur stora eller små uppdragen än är. Noggrannhet och professionalitet styr våra samarbeten och detta – felstavning är en viktig anledning till att vi fått det goda rykte vi har.

Fönsterputs i Stockholm av olika slag

I Adlersons team arbetar en stor grupp fönsterexperter med många decenniers erfarenhet av fönsterputs i Stockholm. Vårt stora team och breda kompetens gör att vi kan ta på oss alla uppgifter vi ställs inför. Från relativt enkla och förhållandevis snabbt utförda projekt till betydligt mer komplicerade arbeten. Vi tar hand om fönsterputs i alltifrån villor och mindre bostäder till fönster i stora antal och på hög höjd för företag och brf:er i Stockholm. Vi formar våra tjänster inom fönsterputs efter våra kunder i Stockholm – inte tvärtom!

Tradition, kvalitet och kundnöjdhet

Adlersons historia inom fönsterputs i Stockholm är lång. Faktum är att vi, med våra dryga 60 år i branschen, tillhör ett av huvudstadens främsta företag på området. Vi är dedikerade till det som vi ser som ett av våra främsta hantverk och arbetar ständigt efter att uppdatera och förbättra oss själva och våra tjänster. Detta gäller för såväl vår fönsterputs i Stockholm som för vårt övriga tjänsteutbud.

För oss handlar det inte bara om resultatet av själva arbetet, utan också hur arbetet utförs. Vi ser alltid till att leverera trygghet i alla arbeten vi tar oss för inom fönsterputs i Stockholm. Vår personal identifierar sig exempelvis vid varje besök, och vi har en gedigen ansvarsförsäkring som skapar trygghet – för oss, för vår personal och för våra kunder. När du väljer oss som din fönsterpartner ser vi dessutom till att finnas tillgängliga för frågor och funderingar. Detta gäller såväl innan, under och efter avslutat arbete.

Har du några frågor om Adlersons eller vår fönsterputs i Stockholm?

KONTAKTA OSS

Prisexempel och flexibla tjänster

Det exakta priset på en fönsterputs i Stockholm kan variera beroende projektets omfattning och andra faktorer som spelar in i arbetet. Vad som däremot alltid gäller är att vi på Adlersons alltid strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser till våra kunder. Detsamma gäller för flexibiliteten i våra projekt inom fönsterputs i Stockholm. Eftersom vi värdesätter kundens tid ser vi till att erbjuda flexibel bokning. Du kan också kontakta oss med relativt kort varsel för att boka fönsterputs i Stockholm vid ett enstaka tillfälle. Du väljer vad som passar sig och vi anpassar oss, helt enkelt.

Här har vi samlat prisexempel för att du som kund ska kunna se ungefär vad du kan vänta dig. Dessa exempel gäller fönsterputs i Stockholm för tvåglasfönster utan spröjs:

Lägenhetsstorlek Du betalar efter RUT

1 rum 425 kr
2 rum 450 kr
3 rum 475 kr
4 rum 500 kr
5 rum 525 kr

Fönsterputs

Rena fönsterrutor höjer humöret hos människor. Det är bevisat. Världen utanför fönstret blir mindre grå och suddig, och mer ljust släpps in i bostaden eller kontorslokalen. På Adlersons sysslar vi med många olika typer av hemstädning och annan service, men få saker är vi så passionerade för som fönsterputs. Sedan starten för över 60 år sedan har vi sysslat med fönsterputs på rutor till Stockholms villor, lägenheter och kontor. Det är ett hantverk som vi både brinner för och är bäst på. Vi utbildar och fortbildar ständigt all personal. Detta för att vi ska kunna erbjuda huvudstadsborna bästa möjliga service tillsammans med renast möjliga fönster!

RUT-avdrag och fönsterputs i Stockholm

Sedan det populära RUT-avdraget gjorde intåg i Sverige är det många privatpersoner som kunnat nyttja fördelarna med olika tjänster i hemmet. Fönsterputs är en sådan tjänst och skattereduktionen har varit starkt bidragande till att Stockholms fönster varit renare än någonsin under de senaste årtiondena.

Som privatperson har du rätt att nyttja RUT-avdraget när du anlitar oss på Adlersons för fönsterputs i Stockholm. Detta gör att den totala arbetskostnaden som vi tar för våra tjänster kan reduceras med så mycket som 50% så länge arbetet utförs i ditt hem. Det kan också vara bra att känna till att du även kan nyttja avdraget för ett antal av våra andra tjänster.

Funderar du på att anlita Adlersons för fönsterputs i Stockholm och vill nyttja RUT-avdraget? Då tar vi hand om pappersarbetet. Du kan bara luta dig tillbaka och njuta av rena fönster och en reducerad kostnad!

Begär offert på fönsterputs i Stockholm idag!

Dags att ordna rena fönster? Hör av dig till oss för att veta mer om våra tjänster eller för att begära offert.

KONTAKTA OSS

Kontaktuppgifter

Ordermottagning kl 08.00 – 16.00 måndag-fredag.