Stad1

Hemstädning

Stressa mindre och få tid över till annat. Våra städproffs ser till så att du får hemmet städat regelbundet!
skviss

Fönsterputs

Alla blir gladare av rena fönster. Anlita våra professionella fönsterputsare så blir världen utanför mindre grå och suddig!
Stad3

Kontorsstädning

Öka motivationen och trivseln på arbetsplatsen genom att anlita vår skickliga personal för kontorsstädning!
Stad4

Flyttstädning

Vi utför flyttstädning i hela Stockholmsregionen. Fokusera på din nya lya så städar vi upp i den gamla!

Vi hjälper er med det mesta inom Hemservice

Vi är vana med att lösa de flesta vardagssysslorna inom hemmet.

Övriga tjänster i hemmet

Hemmet är den viktigaste platsen i människors liv. Alla ska ha rätt att trivas i ett rent och fint hem, men många upplever att de inte har råd att avsätta tiden. För många människor hamnar livet i vägen för strykning, trädgårdsarbete och annat som skapar ett fint hem. Jobb på oregelbundna tider och barn som ska skjutsas till och från olika sammanhang är vanliga anledningar till detta. Som tur är finns vi på Adlersons för dessa människor. Vi erbjuder nämligen en rad hemservice-tjänster för alla stressade stockholmare där ute. Många känner till att RUT-avdraget täcker tjänster inom städning, men få känner till att avdraget också täcker många andra typer av hushållsnära tjänster. Vi på Adlersons är fullt medvetna om de många fördelar som RUT innebär. Därför erbjuder vi ett mångfacetterat utbud av just sådana tjänster. Behöver du hjälp med snöskottning, byte av glödlampor, strykning av kläder eller trädgårdsarbete? Eller kanske någonting annat av alla ting som behöver passas upp i ett hem? Oavsett vilken typ av hemservice just du behöver för att underlätta för vardagslivet så hjälper vi mer än gärna till.

Livet är för kort för stress - Låt oss sköta det som du inte hinner med! Kontakta oss idag så berättar vi mer om vår våra övriga tjänster i hemmet.

Räkna på städ och boka

Passa på att göra nått kul när vi gör fint hemma hos dig. Boka städning direkt

Kontakta oss

Adlersons erbjuder tjänster i Stockholm och Storstockholm.
Kontakta oss för mer information!
Tel 08-18 99 33
Fax 08-19 91 27
info@adlersons.se

Ordermottagning kl 08.00-16.00 måndag-fredag

Besöksadress
Jakobsdalsvägen 9, Örnsberg

Ställ en fråga

  Vi söker dig som vill jobba hos oss

  Är du intresserad av ett varierat, socialt och viktigt arbete? Vi på Adlersons letar efter Dig som vill vara en del av vår personalstyrka. Vi ser gärna att du är positiv, har lätt att samarbeta och har du körkort är det ett stort plus. Vi erbjuder arbete runt om i Storstockholm, heltid, deltid eller som ett extra jobb. Låter det spännande? Hör av dig!

  Skicka ditt cv: info@adlersons.se

  Hemservice

  Visste du att du kan få hjälp även med snöskottning, byte av glödlampor, strykning av skjortor, trädgårdsarbeten och reparation av persienner? RUT-avdraget täcker inte bara städning, utan även andra typer av servicetjänster såsom snöskottning, mindre reparationer strykning av skjortor osv. Kontakta oss så hälper vi er att underlätta vardagen!
  KOLLA PRIS