Hemstäd Stockholm

Välkommen till Adlersons – En komplett städ- och servicefirma inom hemstäd i Stockholm!

Räkna på din städning

Funderar du på att anlita Adlersons för någon av våra tjänster? Då är du säkerligen nyfiken på vad tjänsten skulle kosta. Här kan enkelt fylla i dina uppgifter för att få en omedelbar uppskattning av kostnaden för din städtjänst.

Hur har vi räknat?

Priser vid städning var 14 dag
Pris per gång baserat på antal rum av lägenhet

Pris baserat på antal rum inkl fönsterputs för lägenheter på helgfria dagar

Fyll i dina uppgifter och boka städning idag!

Ta reda på vad våra städtjänster skulle kosta just dig.

Antal kvadratmeter
50 kvm
200 kvm


Med RUT-avdrag
Pris från
0kr / tillfälle

Varför välja Adlersons för hemstäd i Stockholm?

Sveriges största stad är också den stad där tempot är som högst och tidsbristen som störst för många hushåll. Allt fler människor inser idag fördelarna med att stressreducera i vardagen och – med hjälp av tjänster som underlättar i hushållet – frigöra tid för annat. Detta är just vad vi på Adlersons gör; vi frigör tid och reducerar stress för våra kunder!

Adlersons erbjuder några av de mest pålitliga, effektiva och högkvalitativa tjänsterna inom hemstäd i Stockholm. Efter många decennier i branschen vet vi vad som krävs för att leverera goda resultat för varierande kunder och behov. Det är helt enkelt vi som anpassar vår hemstäd efter våra kunder i Stockholm, inte tvärtom.

Har du några funderingar? Kontakta oss direkt på 08 18 99 33 eller läs vidare för att veta mer om Stockholms bästa hemstäd!

60 års erfarenhet av hemstäd i Stockholm

På Adlersons har vi betjänat Stockholms invånare med högkvalitativa städtjänster sedan början av 1960-talet. Under de dryga 60 år som vi varit verksamma i staden har vi arbetat i alla stadsdelar med alla typer av uppdrag – stora som små. Erfarenheten har gjort att vi inte bara har kompetens inom städ-praxis utan också djupgående kunskap om varje hushålls individuella behov.

Dessa insikter har varit, och är än idag, en av våra viktigaste nycklar till framgång. Vårt stora engagemang för kvalitet och kundnöjdhet har funnits med oss redan sedan start och detta har gjort Adlersons till ett självklart val inom hemstäd.

Anpassade lösningar för varje hem

Inga städbehov är de andra lika. Varje familj och individ som anlitar oss för hemstäd i Stockholm har sina unika tankar om renlighet i hemmet och vad de vill ha av oss. Därför ser vi också till att leverera tjänster som tar hänsyn till dessa individuella behov och önskemål. Oavsett om det handlar om singelhushåll, barnfamiljer eller hemstäd hos äldre par i Stockholm gäller samma sak. Vi finns helt enkelt här för att underlätta det som behöver underlättas i människors vardag, oavsett deras situation.

 

Trygghet och kvalitet

Alla arbeten som vi åtar oss – inom hemstäd såväl som övriga tjänster – utförs med stor hänsyn till sekretess. När vi ges förtroende att ta hand om ditt hem ser vi till att svara med stor ansvarsfullhet. Vi har självklart tystnadsplikt och vår ansvarsförsäkring uppgår till 10 MSEK. Dessutom har all personal namnbrickor och ID-kort. Detta för att du som kund ska känna att både ditt hem i Stockholm och ditt hemstäd är i trygga, bekanta händer.

Vad ingår i hemstäd från Adlersons i Stockholm?

När du väljer att anlita oss på Adlersons tar du hjälp av ett företag som ser helheten i varje städuppdrag. I vårt standardpaket för hemstäd i Stockholm har vi noga tagit fram en plan som omfattar de vanligaste och mest kritiska städbehoven i ett hem. Vårt team följer en checklista för att säkerställa att inga delar av bostaden förbises under städningen.

I vårt paket för hemstäd i Stockholm ingår bland annat:

  • Dammsugning
  • Våttorkning
  • Damning av fria ytor
  • Badrumstädning
  • Rengöring av speglar
  • Rengöring av lister
  • Köksstädning
  • Rengöring av knappar och uttag

Anpassat hemstäd i Stockholm

Har du särskilda önskemål eller behov gällande städning? På Adlersons skräddarsyr vi ditt hemstäd i Stockholm så att tjänsten tillgodoser just dina behov. Det kan exempelvis handla om fönsterputs vid enstaka tillfällen eller regelbundet. Det kan också handla om särskilt noggrann rengöring av köket eller storstädning av hela bostaden. Vi är lyhörda och anpassar oss gärna efter din situation och ditt livspussel för att underlätta!

Klimatsmart städning av hemmet

Att välja Adlersons som sin firma för hemstäd i Stockholm är ett val i rätt riktning när det gäller miljö. Vi strävar nämligen alltid efter att reducera vår klimatpåverkan i alla arbeten vi tar oss för. Vårt team använder sig av miljövänliga rengöringsprodukter och använder sig av metoder för städning som gör att vi kan reducera användningen av vatten. Detta gäller inte enbart för våra tjänster inom hemstäd utan för hela vårt utbud. 

Hemstäd i Stockholm: RUT-avdrag

Funderar du på att anlita oss på Adlersons för städning av ditt hem? Glöm då inte att du kan välja att nyttja RUT-avdraget! Skattereduktionen gör att den totala arbetskostnaden för våra tjänster kan minska med så mycket som 50%. När du tar hjälp av oss ser vi dessutom till att sköta all korrespondens med Skatteverket. Detta innebär att du inte behöver lyfta ett finger men ändå njuta av reducerade kostnader och förstklassigt hemstäd i Stockholm. Ganska bra, eller hur?

Besök Skatteverkets hemsida för att läsa mer om RUT-avdraget.

Begär gratis offert på hemstäd i Stockholm idag!

Är det dags att ta första steget mot ett renare hem och vardag? Låt oss hjälpa dig!
Kontakta Adlersons och begär en gratis offert på ditt hemstäd i Stockholm redan idag.

KONTAKTA OSS

Kontaktuppgifter

Ordermottagning kl 08.00 – 16.00 måndag-fredag.