Sanering

Det har aldrig förut varit lika viktigt att skydda sig mot virus som det är idag. Gemene man kan skydda sig från att bli smittad och smitta andra genom att hålla god handhygien. Det är också oerhört viktigt att också sanera olika ytor från viruset. Det kan handla om såväl golv, väggar och tak som möbler, redskap och maskiner.

Så fungerar det

Adlersons erbjuder smidig och effektiv virus-sanering till alla som önskar få vår hjälp. Utrustningen vi använder applicerar desinficeringsmedel på den yta som man vill rengöra, och på så vis gör man det svårare för virus att spridas vidare. Detta är en metod som är både betydligt säkrare och många gånger mer effektiv än att sprita lokalen för hand. Eftersom desinficeringsmedlet är som vattenånga kan den komma åt överallt. Även i skrymslen där du annars hade haft svårt att komma åt för att torka. Utrustningen för virus-sanering fungerar dessutom otroligt effektivt i tre steg: 1) Vi fyller maskinen med det medel vi vill använda i det specifika fallet. 2) Vi väljer storlek på munstycket, beroende på vilken yta desinficeringsmedlet ska appliceras på. 3) Vi sprutar ut medlet och håller ett avstånd på ungefär 30 cm.

Vi erbjuder oss att sanera hela anläggningar medan ni har stängt. Det kan exempelvis handla om affärer, gymanläggningar, sjukhus eller diverse andra vårdinrättningar. Återigen, kom ihåg: Virus-sanering är idag viktigare än någonsin. Detta gäller särskilt på ställen där människor regelbundet rör sig och/eller där sjuka eller gamla människor befinner sig.

Boka Adlersons för virus-sanering!

Det är inte bara vår utrustning för virus-saneringen som är effektiv. Även vår service är, som vanligt, anpassad för att göra proceduren lätt för dig som kund. För att ta del av våra saneringstjänster gör vi följande:

Vi kontaktar dig för att bestämma tid för ett första möte. Mötet är givetvis kostnadsfritt. Vi demonstrerar hur vår produkt fungerar och berättar mer om dess funktioner. Här får du som kund gärna berätta mer om vad du har för förväntningar och förutsättningar för din lokal. Du får en kostnadsfri offert på vad arbetet skulle kosta och när det skulle kunna påbörjas.

Låter det bra? Kontakta Adlersons på telefonnummer 08-18 99 33 redan idag!

Övriga tjänster i hemmet

Alla människor vill ha ett fint hem, men långt ifrån alla har tid att ordna med. Vad som kan vara självklara delar av vardagslivet i hemmet för vissa människor hinns inte med för andra. Tiden räcker helt enkelt inte till. Det är detta behov som gör att vi, utöver vanlig hemstädning, också levererar tjänster inom hemservice. För de människor som inte hinner stryka sina kläder, fixa i trädgården, skotta snö på uppfarten eller vad det än kan handla om. Vi levererar hemservice i Stockholm inom de områden våra kunder önskar få hjälp, och vi gör det med bravur!

Flyttstädning

Dags att flytta till ny bostad? Glöm då inte att du måste städa den gamla grundligt för att den ska gå igenom besiktningen av de nya hyresgästerna eller ägarna. Ja, vi vet att det är tråkigt att behöva tänka på i flytt-tider, men så ser verkligheten ut. Däremot finns Adlersons personal att tillgå för flyttstädning i Stockholmsområdet. Varje år löser vi städningen åt mängder av flyttande stockholmare som hellre koncentrerar sig på det nya än det gamla. Vi jobbar alltid efter tydliga checklistor så att alla delar som förväntas av städningen ska bli gjorda. Kostnadseffektivt, högkvalitativt och säkert.

Storstädning

Julstädning? Vårstädning? Midsommarstädning? I Sverige finns en tradition av att, några gånger om året, göra ett ordentligt städjobb i bostaden. Storstädning kallas detta i folkmun. Här ser man till att inte bara dammsuga golv och damma möbler. Skåp ska städas, lister ska torkas och minsta lilla vrå ska vara fri från smuts och damm. För någon som inte storstädar särskilt ofta kan detta vara en påfrestande sak att ägna sig åt, både psykiskt och fysiskt. På Adlersons är storstädning däremot en vanlig arbetsuppgift som vi utfört under mycket lång tid. Är det dags att städa inför högtid, fest eller vill du bara ha det ordentligt rent hemma? Oavsett vad – lämna nycklarna till oss innan du åker till jobbet, och kom hem till ett hem där varenda centimeter är städad.

Sanering

Behöver du städning av större kaliber? Det kan finnas många orsaker till att man behöver utföra sanering i en bostad. Men det kan också vara fråga om andra skador. Oavsett vilka tråkigheter som har hänt i din bostad så kan du vända dig till Adlersons saneringsproffs. Vi besitter stor kunskap inom området, och vi har de verktyg och redskap som behövs för att kunna utföra jobbet på rätt sätt. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där vi tittar närmare på vad som kan göras åt saken.

Fönsterputs

Rena fönsterrutor höjer humöret hos människor. Det är bevisat. Världen utanför fönstret blir mindre grå och suddig, och mer ljust släpps in i bostaden eller kontorslokalen. På Adlersons sysslar vi med många olika typer av hemstädning och annan service, men få saker är vi så passionerade för som fönsterputs. Sedan starten för över 60 år sedan har vi sysslat med fönsterputs på rutor till Stockholms villor, lägenheter och kontor. Det är ett hantverk som vi både brinner för och är bäst på. Vi utbildar och fortbildar ständigt all personal. Detta för att vi ska kunna erbjuda huvudstadsborna bästa möjliga service tillsammans med renast möjliga fönster!

Kontaktuppgifter

Ordermottagning kl 08.00 – 16.00 måndag-fredag.