Stad1

Hemstädning

Stressa mindre och få tid över till annat. Våra städproffs ser till så att du får hemmet städat regelbundet!
skviss

Fönsterputs

Alla blir gladare av rena fönster. Anlita våra professionella fönsterputsare så blir världen utanför mindre grå och suddig!
Stad3

Kontorsstädning

Öka motivationen och trivseln på arbetsplatsen genom att anlita vår skickliga personal för kontorsstädning!
Stad4

Flyttstädning

Vi utför flyttstädning i hela Stockholmsregionen. Fokusera på din nya lya så städar vi upp i den gamla!

Vi hjälper er med Fönsterputs

Känslan av titta ut i vårsolen genom nyputsade fönster är obeskrivbar. Boka fönsterputs idag för skinande resultat.

Fönsterputs

Att tvätta fönster är ett hantverk.Ett väl utfört arbete kräver övning, erfarenhet och kunskap på området, det är vi fullt medvetna om. Många människor som saknar dessa egenskaper väljer trots allt att tvätta sina fönster själva. Ofta med streck och fläckar på rutorna som följd. Man klarar sig förstås trots slarvigt jobb och vattenfläckar, men vi på Adlersons tycker att våra kunders fönster förtjänar bättre än så!

Vi erbjuder fönsterputs i Storstockholm för alla typer av kunder och projekt. Från stora villor och hyreshus till mindre lägenheter. Alla professionella fönsterputsare på Adlersons genomgår en grundlig utbildning innan de utövar våra tjänster hos kunderna. På så vis kan vi alltid garantera bästa möjliga utfall för alla jobb vi utfört. Vi gör jobbet snabbt och effektivt men är också mycket noggranna för att kunna leverera skinande rena fönster till huvudstadsborna. Dessutom besitter vi naturligtvis de redskap som behövs för att kunna genomföra riktigt professionell putsning av fönster.

Alla blir gladare av att ha rena fönsterrutor i hemmet. Skippa krånglet och lämna över arbetet till proffsen på Adlerson så ser du snart bättre ut.

Räkna på städ och boka

Passa på att göra nått kul när vi gör fint hemma hos dig. Boka städning direkt

Kontakta oss

Adlersons erbjuder tjänster i Stockholm och Storstockholm.
Kontakta oss för mer information!
Tel 08-18 99 33
Fax 08-19 91 27
info@adlersons.se

Ordermottagning kl 08.00-16.00 måndag-fredag

Besöksadress
Jakobsdalsvägen 9, Örnsberg

Ställ en fråga

  Vi söker dig som vill jobba hos oss

  Är du intresserad av ett varierat, socialt och viktigt arbete? Vi på Adlersons letar efter Dig som vill vara en del av vår personalstyrka. Vi ser gärna att du är positiv, har lätt att samarbeta och har du körkort är det ett stort plus. Vi erbjuder arbete runt om i Storstockholm, heltid, deltid eller som ett extra jobb. Låter det spännande? Hör av dig!

  Skicka ditt cv: info@adlersons.se

  Fönsterputs

  Adlersons Fönsterputs & Städ är specialister på fönsterputsning! Vi hjälper dig med fönsterputs, och vi är även experter på fönsterputsning, även på avancerad hög höjd. Vi kan även komplettera hemstädningen med fönsterputsningen så att allt blir fixat samtidigt. Alternativt kan man vid utvalda tillfällen välja att lägga på fönsterputs. Vi anpassar oss efter era behov!
  KOLLA PRIS