Fönsterputs

Känslan av titta ut i vårsolen genom nyputsade fönster är oslagbar. Boka fönsterputs idag för skinande resultat.

Prisexempel tvåglasfönster, utan spröjs

Lägenhetsstorlek

Du betalar efter Rut

Räkna på din städning

Funderar du på att anlita Adlersons för någon av våra tjänster? Då är du säkerligen nyfiken på vad tjänsten skulle kosta. Här kan enkelt fylla i dina uppgifter för att få en omedelbar uppskattning av kostnaden för din städtjänst.

Hur har vi räknat?

ca priser vid hemstädning av 14:e dag. 

Pris på lägenheter vid 2-sidig fönsterputs. 

Pris beräknat för lägenheter inkl fönsterputs på helgfria dagar.

Fyll i dina uppgifter och boka städning idag!

Ta reda på vad våra städtjänster skulle kosta just dig.

Antal kvadratmeter
50 kvm
200 kvm

Med RUT-avdrag
Pris från
0kr / tillfälle

Vi hjälper er med Fönsterputs

Att tvätta fönster är ett hantverk.Ett väl utfört arbete kräver övning, erfarenhet och kunskap på området, det är vi fullt medvetna om. Många människor som saknar dessa egenskaper väljer trots allt att tvätta sina fönster själva. Ofta med streck och fläckar på rutorna som följd. Man klarar sig förstås trots slarvigt jobb och vattenfläckar, men vi på Adlersons tycker att våra kunders fönster förtjänar bättre än så!

Vi erbjuder fönsterputs i Storstockholm för alla typer av kunder och projekt. Från stora villor och hyreshus till mindre lägenheter. Alla professionella fönsterputsare på Adlersons genomgår en grundlig utbildning innan de utövar våra tjänster hos kunderna. På så vis kan vi alltid garantera bästa möjliga utfall för alla jobb vi utfört. Vi gör jobbet snabbt och effektivt men är också mycket noggranna för att kunna leverera skinande rena fönster till huvudstadsborna. Dessutom besitter vi naturligtvis de redskap som behövs för att kunna genomföra riktigt professionell putsning av fönster.

Alla blir gladare av att ha rena fönsterrutor i hemmet. Skippa krånglet och lämna över arbetet till proffsen på Adlerson så ser du snart bättre ut.

Fönsterputs

Adlersons Fönsterputs & Städ är specialister på fönsterputsning! Vi hjälper dig med fönsterputs, och vi är även experter på fönsterputsning, även på avancerad hög höjd. Vi kan även komplettera hemstädningen med fönsterputsningen så att allt blir fixat samtidigt. Alternativt kan man vid utvalda tillfällen välja att lägga på fönsterputs. Vi anpassar oss efter era behov!
Fönsterputs i Stockholm

Kontaktuppgifter

Ordermottagning kl 08.00 – 16.00 måndag-fredag.